دو سس مایونز و کچاپ یا همان سس گوجه‌فرنگی، مادر تمام سس‌ها هستند یعنی با کمی تغییر در مواد تشکیل‌دهنده و کم و زیاد کردن برخی طعم‌دهنده‌ها و ادویه‌هایشان می‌توان انواع و اقسام سس‌ها را تهیه کرد. پس پایه آموزش سس‌ها آن است که ابتدا طرز تهیه این دو سس مهم را یاد بگیریم اما هنگام تهیه آنها باید به نکته‌هایی توجه کرد:

Image result for ‫خوشمزه تر کردن سس ها‬‎

ادامه مطلب

نحوه درست کردن “رولت مرغ” با طعم مورد علاقه هر سلیقه

۱۵ راز برای درست کردن یک سس خوش طعم

طرز تهیه دسر پاناکوتا؛ محبوب‌ترین دسر ایتالیا را خودتان درست کنید!

آموزش درست کردن “باقالی پلو” فوق العاده خوشمزه

مرحله به مرحله درست کردن “آش دوغ” اردبیلی خوش طعم

“تاس کباب” را با این روش بی نظیر درست کنید

طرز تهیه همبرگر سوخاری لذیذ و خانگی مثل حرفه ای ها!

سس ,تهیه ,سس‌ها ,مهم ,بگیریم ,یاد ,دو سس ,مهم را ,سس مهم ,این دو ,را یاد

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

آژانس تبليغاتي هورتاش خدمات مشاوره و روانشناختی تارنمای امیرضیاء sina8400w محتاجم مدیوم رادیو ایران فیلم مگ کتابخانه عمومی میرزا قاسم مشکین شهر جان جانان