دو سس مایونز و کچاپ یا همان سس گوجهفرنگی، مادر تمام سسها هستند یعنی با کمی تغییر در مواد تشکیلدهنده و کم و زیاد کردن برخی طعمدهندهها و ادویههایشان میتوان انواع و اقسام سسها را تهیه کرد. پس پایه آموزش سسها آن است که ابتدا طرز تهیه این دو سس مهم را یاد بگیریم اما هنگام تهیه آنها باید به نکتههایی توجه کرد:
نحوه درست کردن “رولت مرغ” با طعم مورد علاقه هر سلیقه
۱۵ راز برای درست کردن یک سس خوش طعم
طرز تهیه دسر پاناکوتا؛ محبوبترین دسر ایتالیا را خودتان درست کنید!
آموزش درست کردن “باقالی پلو” فوق العاده خوشمزه
مرحله به مرحله درست کردن “آش دوغ” اردبیلی خوش طعم
سس ,تهیه ,سسها ,مهم ,بگیریم ,یاد ,دو سس ,مهم را ,سس مهم ,این دو ,را یاد
درباره این سایت