با انواع پاناکوتا آشنا شوید

پاناکوتا انواع مختلفی دارد. احتمالاً تنوع پاناکوتاها به طرز تهیه آن برمی‌گردد؛ همان‌طور که گفتیم، طرز تهیه دسر پاناکوتا مانند اغلب دسرها بسیار ساده است و همین ویژگی این امکان را به شما می‌دهد که شما بتوانید پاناکوتای دلخواه خودتان را با طعم‌های مختلف درست کنید. مواد اولیه مورد نیاز پایه برای انواع مختلف پاناکوتا هم تقریباً یکسان است؛ شما فقط برای به‌دست‌آوردن طعم دلخواه‌تان طعم‌دهنده‌ی اضافی را به آن اضافه خواهید کرد.

پاناکوتا انار
پاناکوتا انار

مواد اولیه‌ی لازم برای طرز تهیه دسر پاناکوتا برای ۲ نفر

  • شیر: یک پیمانه
  • خامه‌ی صبحانه: یک پیمانه
  • پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
  • وانیل: یک‌چهارم قاشق چایخوری
  • شکر یا پودر قند: دوسوم پیمانه
  • آب‌جوش: یک‌دوم لیوان
  • پودر ژله‌ی انار: یک بسته
  • پودر ژله‌ی توت‌فرنگی: یک بسته
  • میوه‌ی فریزشده: یک بسته
  • موز: یک عدد
  • شکلات رنده‌شده: نصف لیوان
  • نسکافه: نصف قاشق چایخوری (یک شات اسپرسو)

ادامه مطلب

نحوه درست کردن “رولت مرغ” با طعم مورد علاقه هر سلیقه

۱۵ راز برای درست کردن یک سس خوش طعم

طرز تهیه دسر پاناکوتا؛ محبوب‌ترین دسر ایتالیا را خودتان درست کنید!

آموزش درست کردن “باقالی پلو” فوق العاده خوشمزه

مرحله به مرحله درست کردن “آش دوغ” اردبیلی خوش طعم

“تاس کباب” را با این روش بی نظیر درست کنید

طرز تهیه همبرگر سوخاری لذیذ و خانگی مثل حرفه ای ها!

یک ,پاناکوتا ,تهیه ,پودر ,طرز ,دسر ,طرز تهیه ,تهیه دسر ,یک بسته ,یک پیمانه ,قاشق چایخوری

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانش آموزان نیاز های ویژه آموزشی کمی قبل از خوشبختی معرفی وبلاگ های فعال در زمینه دانلود کتاب همیشه هرجا طلا کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد مبل پاورپوینت زبان انگلیسی نهم آموزش فتوشاپ روزنوشت های یک کوآلا هنرستان فدک شهرستان بم