- ماهیچه با استخوان گوسفندی :3 عدد
- پیاز خلالی شده :2 عدد
- سیر رنده شده :3 حبه
- برگ مو :3 عدد
- پودر پاپریکا :1 ق چ
- فلفل سیاه :نصف ق چ
- جوز هندی :نصف ق چ
- زعفران دم کرده :3 ق غ
- نمک :به میزان لازم
نحوه درست کردن “رولت مرغ” با طعم مورد علاقه هر سلیقه
۱۵ راز برای درست کردن یک سس خوش طعم
طرز تهیه دسر پاناکوتا؛ محبوبترین دسر ایتالیا را خودتان درست کنید!
آموزش درست کردن “باقالی پلو” فوق العاده خوشمزه
مرحله به مرحله درست کردن “آش دوغ” اردبیلی خوش طعم
ق ,عدد ,ماهیچه ,چ ,تهیه باقالی ,لازم ,ق چ ,نصف ق ,3 عدد ,پلو با ماهیچه ,تهیه باقالی پلو با ,تهیه باقالی پلو با ماهیچه
درباره این سایت